Despre noi

» Despre RAL

» Misiune

» Proiecte de succes

» Cariere

» Istoric

poza

Despre RAL

Avand la baza viziunea si pasiunea pentru tehnologii noi ale celor 2 actionari, RAL si-a inceput activitatea in 1994, pe o piata aflata la inceputuri in Romania: piata comunicatiilor.

Urmand un traseu ascendent de-a lungul anilor, RAL a cunoscut o dezvoltare fara precedent in mod special in ultimii ani, devenind unul din distribuitorii de top din domeniul comunicatiilor.

Parteneriatul stabil cu furnizori de renume (CTC Union Technologies, AudioCodes, Ablerex Electronics Co, ZyXEL Communications, Welltech Technologies), proiectele strategice de succes derulate cu diferiti clienti cheie din piata (Romtelecom, UPC, Newcom, Digital Cable Systems, etc) au reusit sa confere companiei RAL un statut binemeritat de partener de cursa lunga.

La aniversarea a 17 ani de activitate si angajament, recunoscut astazi ca un jucator dinamic si valid pe piata, dispunand de o echipa talentata formata din 30 de persoane si o cifra de afaceri de 8.600.000 USD la nivelul anului 2010, RAL are in fata o noua provocare.

Dezvoltandu-se intr-o piata cu o competitie din ce in ce mai acerba, RAL este orientat sa ofere adaptabilitate si feed back rapid pentru clienti cu nevoi dinamice si complexe, punand la dispozitia acestora produse si servicii cu valoare adaugata reala.