Administrare cont

In aceasta sectiune puteti vedea si administra conturile de utilizator asociate companiei Dvs. sau contul Dvs. daca sunteti persoana fizica. 

Contul utilizatorului reprezinta un set de informatii despre utilizator, incluzand:

- date personale de identificare: CNP, numar/seria act, emitent

- date privind relatia sa cu firma: functie, departament, angajat activ

- date de contact: e-mail, telefon

- date de autentificare pe platforma RAL Online: nume de utilizator, parola 

- drepturi: administrator

 

Cateva specificatii importante: 

In lista conturilor vor aparea atat persoanale inregistrate online, cu drept de acces pe platforma RAL Online cat si cele care au ridicat marfa pentru comapnia Dvs. de la sediul nostru. Cele din urma vor avea completate doar datele personale de identificare.

 

Pentru utilizatorii care nu mai lucreaza in firma Dvs. debifati campul 'activ'. Acestia nu se vor mai putea autentifica pe RAL Online si nici nu vor mai putea ridica marfa de la sediul RAL pentru compania Dvs.

 

Numele de utilizator RAL Online este adresa de e-mail asociata contului. 

 

Daca aveti drept de administrator, puteti efectua modificari in toate conturile asociate companiei Dvs si puteti adauga utilizatori noi. Altfel puteti efectua modificari numai in contul Dvs.

 

In atentia persoanelor care au avut cont pe sectiunea de comenzi online a vechiului site RAL:

Numele Dvs. de utilizator si parola au ramas neschimbate. Totusi, dupa prima autentificare pe RAL Online veti fi redirectionat automat catre pagina continand detaliile contului Dvs. Acolo va rugam sa revizuiti toate informatiile, sa le modificati daca este cazul apoi sa apasati butonul 'Valideaza' . Dupa aceasta, noul Dvs. nume de utilizator va fi adresa de e-mail (parola ramane neschimbata).

 

Pagina principala a sectiunii prezinta o tabela cu toate conturile asociate companiei Dvs. Aveti posibilitatea de a filtra aceasta tabela in zona de filtrare aflata deasupra ei.

 

Inregistrarea unui cont nou se face apasand butonul 'Adauga utilizator'.

 

Pentru a vedea detaliile unui cont si efectua modificari apasati pe campul Nume in tabela din pagina principala.